O nama

Pokrećete novi posao i razmišljate o novoj informatičkoj infrastrukturi ili možda planirate poboljšanje postojeće, slobodno nas kontaktirajte. Mi vam možemo pružiti savete koji mogu pomoći u donošenju odluka. Posebno je važno da IT infastrukturu od početka profesionalno planirate i razvijate. Ona mora biti modularna, proširiva i usklađena sa novim tehnologijama. Samo tako, ona će uspešno pratiti vaše poslovanje, rast i promene.

IT infratruktura ima više segmenata, a mi vam možemo pomoći da svaki od njih efikasno postavite i održavate.  

Mrežna infrastruktura

Da bi jedno IT okruženje normalno i efikasno funkcionisalo, neophodna je odgovorajuća računarska mreža. Ono omugućava efikasan pristup serverima, štampačima, Internetu i ostalim mrežnim resursima. U planiranju i izvođenju mreže vam možemo pružiti ekspertsku pomoć.

Serverska infratruktura

Serveri su srce IT sistema i zato treba vrlo pažlljivo birati sve komponenete vezane za njih. Pored odabira pouzdanog hardvera sa osiguranom servisnom podrškom, pomažemo vam i u odabiru operativnog sistema, aplikativnog softvera i virtuelizacije koji su u sladu sa vašim zahtevima i potrebama.

Klijentska infrastruktura

Ono što je najdinamičnije, što zahteva česte izmene i prilagođavanje je upravo klijentska infratruktura. Naše angažvanje će obezbediti efikasan rad zaposlenih, omogućiti pristup IT resursima, ispoštovati njihove zahteve i potrebe, ali s druge strane obezbediti sigurnost i bezbednost podataka, antivirusnu zaštitu itd. 

održavanje IT infrastrukture

Kako bi sve gorenavedeno besprekorno funkcionisalo potrebno je raditi redovno i adekvatno održavanje. Važno je obezbediti stalno praćenje ključnih parametara i sprovođenje preventivnih aktivnosti. Na taj način se smanjuje broj neočekivanih incidenata i omogućava neprekidan i neometan radni proces.